O nama

O nama

Preduzeće “KONLID” D.O.O. osnovano je 2009. godine i bavi se proizvodnjom konditorskih proizvoda sa pogonom za proizvodnju u Novoj Pazovi. “KONLID” D.O.O.je razvio sistem HCCP, ISO 22000:2005 i FSSC 22000 koji je u skladu sa zakonom o hrani i zakonom o zaštiti potrošača Republike Srbije. Kvalitetnim proizvodom želimo zadobiti kupce i podstaknuti ih da nam se vrate i da nam budu najbolji marketing prenoseći svoja iskustva partnerima i prijateljima. Osim na tržištu Srbije naši proizvodi se prodaju i u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori, Kosovu, Moldaviji i Švedskoj.

Naši prepoznatljivi proizvodi su:

  • Mešavina mlečnog i kakao krem proizvoda „NUGGI CREAM“
  • Kakao krem proizvod „NUGGI PEK“
  • Robne marke krema po zahtevu kupca

Svojim kupcima uvek garantujemo kvalitet i bezbednost proizvoda.

Preduzeće KONLID proizvodi:

  • PL „BRAVO“ za „Aman“
  • PL „ARO“ za „METRO
  • Cash & Carry“ Srbija, Hrvatska i Moldavija
  • PL 365 i Premia „DELHAIZE“ Srbija
  • PL „DOBRO“ za „Dis“
  • PL „Baš Baš“ za Univerexport

 

 

Vizija

Implementacijom Sistema FSSC 22000 i usavršavanjem sistema za bezbednost hrane, želi se što jače afirmisati na tržištu. Kvalitetom i bezbednošću, nastoji se uzdići među preduzećima koja proizvode i pružaju iste, ili slične proizvode i usluge, urezati se duboko u svest kupaca i postati jedno od vodećih preduzeća u oblasti proizovodnje mlečnog i kakao krem proizvoda na teritoriji Republike Srbije.

Misija

Postojanošću, pouzdanošću i bezbednošću gotovih proizvoda zadovoljavamo zahteve naših kupaca. Kupci su svrha našeg postojanja i prema njima se tako i odnosimo.

 

Želimo zadovoljne kupce

 „Konlid“d.o.o je orijentisan na kupce i s obzirom da zavisi od svojih kupaca,  prepoznaje njihove potrebe te neprestano radi na poboljšanju kvaliteta. Kvalitetnim proizvodom želimo zadobiti kupce i podstaknuti  ih da nam se vrate i da nam budu najbolji marketing prenoseći svoja iskustva partnerima i prijateljima. Naši su kupci u središtu svih procesa koji se odvijaju kod nas i svi procesi prilagođavaju se upravo njima. Dosledna primena FSSC 22000 sistema samo potvrđujemo našu brigu o kupcima.

Naše ciljeve postižemo ekonomičnim radom

Odgovornim i ekonomičnim korištenjem resursa, kvalitetnim dobavljačima i vrhunskom proizvodom, cilj nam je ispunjavati želje naših kupaca, te svojom kvalitetom ali i cenom zadovoljavati potrebe tržišta.
Motivisani radnici i saradnici ključ su ostvarenja naših ciljeva
Svi zaposleni pozvani su da daju svoj doprinos i maksimum u ostvarivanju ciljeva preduzeća, što se može postići jedino zajedničkim snagama i svakodnevnim timskim radom. Samo predanim i odgovornim obavljanjem svakodnevnih poslova na svom radnom mestu, možemo i u budućnosti očuvati našu poziciju na tržištu. Dobra komunikacija između zaposlenih i konstantna edukacija garancija su razvoja preduzeća.
Uprava „Konlid“-a zalaže se za sprovođenje ove politike sigurnosti hrane i održavanja sistema FSSC 22000

KONLID D.O.O

Jovana Sterije Popovića 29,

Nova Pazova, 22330, Serbia

+381 22 325 505
+381 22 325 503
+381 22 325 649
office@konlid.rs
Mon-Fri: 08-16 Sat: 08-13

KONLID D.O.O

Jovana Sterije Popovića 29,

Nova Pazova, 22330, Serbia

+381 22 325 505
+381 22 325 503
+381 22 325 649
office@konlid.rs
Mon-Fri: 08-16 Sat: 08-13